Demodysten Artikler:     Forsiden      Liste      Seneste

Demodystvinder hyret til Roskilde

02-04-2001 

Carpark North, som vandt TRAX demodyst i Randers, har nu fået en ekstra fjer i hatten. De skal spille på Roskilde Festival til sommer.

Forleden tikkede en SMS-besked ind på TRAX-vært Carsten Holms mobiltelefon, mens han kæmpede med kinesisk kyllingesuppe på en Vordingborg-restaurant.

Beskeden var fra trioen Carpark North, som stolt bekendtgjorde, at de netop er hyret til at spille deres melodiske og drømmende electro-rock/pop på Camping-scenen under årets Roskilde Festival. Carpark North er således et af orkestrene, der varmer festivalgæsterne op tirsdag/onsdag inden Guns'n' Roses, P.J. Harvey, Robbie Williams, Neil Young, Bob Dylan, Beck, Nick Cave og mange flere går på scenen fra torsdag eftermiddag.

Guitarist/sanger Lau Højen er naturligvis glad på bandets og på sine egne vegne:
- Jeg kunne ikke komme med sidste år. Så jeg havde optimistisk sagt til vennerne, at næste gang jeg skulle til Roskilde skulle være for at spille, griner han.

Slag i røven efter SPOT-koncert
Lau Højen er overbevist om, at bandets optræden på SPOT 07 festivalen i Århus i december gjorde udslaget:
- En af Roskilde-bookerne så vores koncert. Og selv om vi fik slag i røven af hende for vores sceneoptræden, har hun åbenbart ombestemt sig, siger Lau Højen og husker hendes ønske om mere action og fart i sættet.

Siden har Carpark North øvet målrettet på den live-mæssige modning. At musikken er nyskabende, har ingen sat spørgsmålstegn ved.

Roskilde Festival 2001 foregår fra torsdag 28. juni til søndag 1. juli.

Links:
Carpark North
Roskilde Festival
Lyt Carpark North
SPOT 07

Læs også:
Carpark North vinder slaget (22-02-2001)