Randers Artikler:     Forsiden      Liste      Seneste

Robbie Williams på mobilen

22-02-2001 

G-Kampen var i eftermiddags på Randers Statsskole. 3.G Mus klassen spillede et Robbie Williams hit på mobiltelefoner - og bestod med nød og næppe Katapult opgaven.


Dagens Katapult opgave til 3. G Mus på Randers Statsskole lød: ”Spil Robbie Williams nummeret ”Rock DJ” i en udgave, hvor mobiltelefoner er de vigtigste instrumenter …”

Og så var gode dyr rådne - blandt klassens 10 elever fandtes nemlig kun to mobiltelefoner. Så 3. mus’erne måtte blandt andet på jagt hos skolens ”Brian’er”.

UG Minus
Og så blev det tid mobil-musik. Et teknisk geni havde programmeret omkvædet til ”Rock DJ” ind i en af telefonerne, men det var som om, at de øvrige mobiler ikke var tunet helt ind. Og de akkompagnerende korstemmer, skraldespande, bøger og nøgler kunne ikke redde helhedsindtrykket: det var kun lige med nød og næppe, at værterne i P3’s Katapult lod klassen bestå.

En sang med Rosinbrød, hønisse og tændt!
Dagens gymnasieklasse består af ni piger og én dreng - Kasper har det vist dejligt. I aftenens TRAX på P3 kan du høre mere fra klassen på Underværket i Randers. Her fremfører de en anden sang med stikordene rosinbrød, hønisse og tændt!.Endelig får eleverne aftenens hovednavn Freya i quiz-stolen, hvor hun skal besvare spørgsmålene i en lokal Randers Quiz med fem spørgsmål.

Zoom: klik på fotosLinks:
Katapult

Læs også:
Velkommen til ugens Trax koncert i Randers (19-02-2001)
G-Kampen er ... (06-02-2001)