Demodysten Artikler:     Forsiden      Liste      Seneste

Hvad er Demodysten?

12-02-2001 

TRAX sætter fokus på det lokale musikmiljø og præsenterer tre lokale bands i Demodysten. Forårets vinder-band får bl.a. studietid hos Danmarks RadioHver TRAX-torsdag præsenterer tre lokale musiknavne sig selv over for publikum på spillestedet og over for P3's lyttere og net-brugere. Vinderen af Demo-dysten TRAX 2001 kåres i forårets sidste TRAX, der finder sted i Lille Vega i København torsdag den 26. april mellem 21:03 og 24:00.
---------------------------------------------

Præmien er tre dages studietid i et af DR's musikstudier i Radiohuset i København i maj. Resultatet af anstrengelserne dér vil blive hørbart for P3's lyttere - på P3. Sidste års vinder af Demo-dysten var Aalborg-rapperen Jonny Hefty.

Selve konkurrencen ...
Vi udvælger før hver TRAX torsdag de tre navne, der kan deltage i dysten. Udvælgelsen sker blandt det demo-materiale, der sendes til TRAX eller som indsamles via samarbejdet med de lokale spillesteder, GAFFA og ROSA. Præsentationen består af et minuts krydsild for åben mikrofon og fælleslytten til et nummer fra de tre nye musiknavnes demobånd.

Trax-O-Meter
Når publikum har hørt nummeret, afgør de, hvilket band der er bedst: Styrken af applaus måles på Trax-O-Meteret - et lysgespenst med tolv pærer i. Kunsten er at få flest mulige til at lyse ...

Sådan kommer I med
Den eneste betingelse for at være med er, at man endnu ikke har udgivet en plade i almen distribution og handel. Er du med i et band med tilknytning til en TRAX-by eller omegn (kommune, amt, landsdel), så send en CD eller en DAT samt info-tekst til:

DEMODYSTEN
att: Carsten Holm
H.C. Ørstedsvej 47, 4.
1879 Frederiksberg C.
e-mail: csh@dr.dk


Links:
Jonny Hefty

Læs også:
Demodystvinder hyret til Roskilde (02-04-2001)
De deltog i Demodysten (12-02-2001)