Randers Artikler:     Forsiden      Liste      Seneste

Demodysten i Randers: Gæt og vind en TRAX shirt

20-02-2001 

TRAX sætter fokus på det lokale musikmiljø og præsenterer tre lokale bands i Demodysten. Forårets vinder-band får bl.a. studietid hos Danmarks Radio. Her kan du læse om og lytte til de tre orkestre, der dyster på Underværket i Randers Denne uges demo-orkestre i Randers:
Publikum på spillestedet kårer vinderen af Demodysten. Og bifaldet måles på vores "Trax-O-Meter" (12 pærer). Bandet, som får flest pærer til at lyse, vinder.
Men du kan også være med og gætte på, hvem der er publikums favorit. Tag et LYT (brug links til højre), bedøm numrene og STEM HER

OBS! Der skal stemmes inden torsdag d. 22/2 kl. 22. Vinderen får tilsendt en TRAX shirt.

Niels Klapper Fisken
Der ligger mange års erfaring gemt i Niels Klapper Fisken, der må være Randers-egnens mest underholdende orkester. På deres seneste demo kan man komme til Klapperfiskfest, møde Åses Moster, En Ko og Hans og hans høns! Lige her kan du besøge en ganske besynderlig "Snacksbar"

Carpark North
Elektronisk rock af ganske professionel skuffe. En gruppe, der er på den rigtige vej og som først og fremmest har fået sig et publikum i Randers og omegn. Tag med på en velproduceret og lyttevenlig høretur rundt i Nordens Bilpark ... med "Transparent & Glasslike"

Hoppepude
Da Hoppepude blev kontaktet i forbindelse med Demodysten, sagde de, nærmest undskyldende, at de spiller hård heavy metal....! OG HVA' SÅ? Spil noget spade og noget dødsmetal, og vær dog for fanden stolt af det drenge!!! "Deadly Harvest"
---------------------------------------------
Kort om Demodysten
Hver TRAX-torsdag præsenterer tre lokale musiknavne sig selv over for publikum på spillestedet og over for P3's lyttere og net-brugere. Vinderen af Demo-dysten TRAX 2001 kåres i forårets sidste TRAX, der finder sted i Lille Vega i København torsdag den 26. april mellem 21:03 og 24:00.


Links:
Niels Klapper Fisken
Carpark North
Hoppepude
Lyt Niels Klapper ...
Lyt Carpark North
Lyt Hoppepude

Læs også:
De deltog i Demodysten (12-02-2001)
Hvad er Demodysten? (12-02-2001)