Randers Artikler:     Forsiden      Liste      Seneste

Velkommen til ugens Trax koncert i Randers

19-02-2001 

På Underværket i den kronjyske hovedstad kan du torsdag aften opleve Freya, Hush og tre demo-bands live.


TRAX ruller over det ganske land som en satsning på aktuel dansk rock, pop, techno og electronica - En satsning over for et levende publikum på spillestederne, hjemme foran radioen og på Internet.

Forårets fjerde TRAX-koncert med Freya, Hush og tre demo-bands foregår på Underværket (Store Sal) i Randers torsdag d. 22. februar. Dørene åbnes kl. 20.00. Entré: kr. 60. Arrangør: Café Von Hatten, hvor du også kan købe billetter i forsalg til 50 kr.

De tre demobands, som konkurrerer i Demodysten er: Niels Klapper Fisken, Carpark North og Hoppepude.
Du kan gætte på, hvem der vinder og vinde en Trax Shirt.

Du kan lytte til TRAX på P3 mellem 21.03 og 24.00 (også på Internet, klik på "sendemasten"). Husk også at lytte til Katapult på P3 mellem 12.00 og 15.00 på torsdag, hvor G-Kampen fortsætter med uformindsket styrke ... I denne uge dyster en klasse fra et gymnasium i Randers.

Her er Trax koncerten:


"Underværket", Stemannsgade 9C, 8900 Randers
Tlf. 86438688/ Fax. 87100688


Arrangør er:
Café von Hatten, Von Hattenstræde 7, 8900 Randers
Tlf.: Info/bar: 86433318/ Booking: 86439434. Fax: 86423318
E-mail: cafe@vonhatten.dk


Om Café Von Hatten
* Musikforeningen Café von Hatten er snart 20 år gammel og består af frivillige medarbejdere - en broget flok idealister, der samler sig om at skabe mere kulturliv i Randers. Den rytmiske musik er i højsædet, men alt er muligt, hvis man har en god idé. Det er Von Hattens primære opgave at give lokale upcoming bands en scene, hvor de kan trykke den af. Desuden er målet at præsentere bands, der ellers ikke har mulighed for at spille under kommercielle vilkår i Randers - d.v.s. alt fra Hip-Hop og Heavy Metal til eksperimentel musik . Von Hatten har bl.a. præsenteret Mike Stern, Fielfraz, Dicté, Sorten Muld og Marie Frank.

* Von Hatten står bag bl.a. Randersmesterskaberne i Rock og Midtbyens Festival (Danmarks Grimmeste Festival), hvor alle de, der ikke kan komme til de store festivaler går amok på Hatten med teltlejr, mudderpøl, openair scene, god musik, B-film, tømmermændspræmier og bungy-jump.

* Von Hatten afholder turnering i bordfordbold hver onsdag.

* Medarbejderne er mellem 18 og 45 år (lige fra gymnasieelever til forsikringssælgere), så alderen er ikke afgørende. Bare man har et ungdommeligt livssyn. Der er løbende udskiftning af medarbejderne, men antallet ligger konstant på 12-15 personer.

* Musikere fra hele landet kender Café von Hatten som et sted der er rart at besøge. Det frivillige engagement løfter oplevelsen til et højere niveau, da ingen er med for at tjene penge. Der er dog som regel ansat en "plakatdreng" og noget rengøringspersonale, "for det gider vi ikke selv..."

Om Underværket
* Underværket er et nyt kultur- og handelshus, der officielt blev indviet d. 14. oktober 2000.

* En lang række kunstnere, kunsthåndværkere, musikere og teaterfolk har til huse i Underværket, der samtidig er et utraditionelt handelssted. Besøgende kan gå på opdagelse i et spændende butiksområde med både danske og etniske butikker, se kunstnerne arbejde i de kreative værksteder, tage til en teater- eller danseforestilling, se en kunstudstilling, få en frokost eller forfriskning eller bare nyde stemningen i gågaden.

* Underværket har også forskellige uddannelsesmuligheder og kursustilbud.


Links:
Freya
Hush
Café Von Hatten
Underværket
Katapult

Læs også:
Demodysten i Randers: Gæt og vind en TRAX shirt (20-02-2001)
Hvad er Demodysten? (12-02-2001)
G-Kampen er ... (06-02-2001)