Quiz Artikler:     Forsiden      Liste      Seneste

Vind cd med Dear

15-03-2001 

Du har nu chancen for at sikre dig et af tidens mest bemærkelsesværdige debut-albums med Dear, som er multimusikeren Laust Sonnes soloprojekt.

Han kom for alvor ind i varmen , da D:A:D valgte ham som ny trommeslager i 1999. Men Laust Sonne har tidligere spillet med så cool navne som Mark Linn, Solveig Sandnes, Robot og Tim Christensen.

Og så brugte han årene fra ´94 til ´98 til at få musikalske hår på brystet med sit daværende band i London og i Los Angeles.

For at vinde albummet "Nice Noizy Toys (to scare the ghosts away)" - bl.a. med hittet "Hypnotized" - skal du svare på, hvad dette band hed. Quiz her.

På albummet - en varieret rock-rundtur med punket glamrock attitude - spiller Laust selv de fleste af instrumenterne og synger sangene. I aften står Dear så på scenen i Holstebro som et rigtigt band, Og nej, kapelmesteren spiller IKKE trommer - han trakterer guitar og mikrofon - og understreger, at Dear er soloprojekt, som med tiden skal fylde mindst lige så meget som jobbet i D:A:D.

Senere i aften kan du i øvrigt læse et aktuelt TRAX-interview, hvor Laust Sonne bl.a. fortæller om sine tanker inden debutjobbet med Dear og om sine live-erfaringer.

Dear Live: Laust Sonne: guitar,vokal/ Rune Kjeldsen: lead guitar/ Kåre Joensen: bas/ Louise Preisler: keyboards, vokal/ Johan Lei Gellett: trommer


Links:
Dear

Læs også:
Dear Live 23:21 (15-03-2001)
Sonne træder frem på scenen (15-03-2001)
Dear tjekker gear i Holstebro 16:59 (15-03-2001)