Randers Artikler:     Forsiden      Liste      Seneste

Demodysten i Randers - LIVE

René Wiborg, 22-02-2001 

Ca. 200 tilskuere på Underværket fik en ekstra bonus oveni aftenens dobbeltkoncert: en vaskeægte og til-bristepunktet-spændende Demodyst med tre lokale orkestre

Niels Klapper Fisken
Det lokale comedy-band var yderst populære og storfavoritter. Det tre herrer medbragte hver sin fiske-attrap - den røgede laks ovenikøbet med en tændt fyrværkerifontæne i. "Når i hører "Snacksbar", så tænk på en dårlig ferie, som i kom godt hjem fra", sagde drengene. Vi siger: "Watch out Rollo og King! I får snart konkurrence". "Det her er jysk bonderøvshumor på LSD" sagde en publikummer. Publikums dom: elleve pærer på Trax-O-Meteret med en lille afstikker til den forjættede tolvte pære.

Carpark North
Trioen var underdogs og startede lidt vagt med en kikset opfordring til fællessang og billige tricks som roser til Von Hatten. Men ... senere livede drengene op med synkron-robot-dans til nummeret "Transparent & Glasslike". Forsangeren var også en tur på frontmonitoren for at lege rockstar, desværre var højttaleren stablet op på to ølkasser - han væltede ud på scenegulvet. Men et dejligt nummer: Kliché i 90'erne? Publikums dom: Trax-O-Meteret røg straks på tolv pærer og blev der i adskillige sekunder.

Hoppepude
Metal drengene startede med et foruroligende groooowwwwlll, der gjorde indtryk på selv Demodyst-vært Carsten Holm (den gamle metallist). Deres nummer "Deadly Harvest" kom på, og medlemmerne tog plads på scenen med et ikke-eksisterende sceneshow. Fire drenge i hættetrøjer på deres bare... Pludselig kom der gang i sagerne: en af drengene kastede sig ud fra scenen og blev grebet af en kontrollør. De andre fulgte trop og der var en gedigen mosh-pit foran scenen i nogle minutter. Publikums dom: Ni pærer (da det gik vildest til)
Læs også:
Demodysten i Randers: Gæt og vind en TRAX shirt (20-02-2001)
Velkommen til ugens Trax koncert i Randers (19-02-2001)
Hvad er Demodysten? (12-02-2001)