Randers Artikler:     Forsiden      Liste      Seneste

Carpark North vinder slaget

22-02-2001 

For den undertippede trio Carpark North fra "omegnen af Randers" var det et totalt turn-on at vinde Demodysten. Trax-O- Meteret var oppe på de maksimale tolv pærer i adskillige sekunder.


Drengene i Carpark North skålede i pils, da Trax-vært Peter Palshøj bød indenfor til et "sports-interview" i impro-studiet på Underværket i Randers. Hvordan var det så at vinde?

- Det var et totalt turn-on. Folk skreg jo og var vilde, lød det overrasket fra Carpark North, der efter eget udsagn ikke havde medbragt en eneste supporter til koncerten.

- Det, at vi ikke kommer fra selve Randers, gør sejren ekstra lækker, supplerede trioen, som nu skal promovere deres nyeste demo for "musikmafiaen" og spille de steder "hvor folk vil ha os".

Endelig tog de fusen på Trax radiovært Peter Palshøj, som ville vide, om bandet skulle skal fejre sejren med et "ordentligt slaw". Og et af medlemmerne har ganske vist "fast slaw" - men "selve slaget er ikke hjemme i aften", lød det. Men så har man vel altid "et håndslaw" at ty til ...

Carpark North
Lau Højen


Links:
Carpark North
Lyt Carpark North
Spot 07

Læs også:
Demodysten i Randers - LIVE (22-02-2001)
Demodysten i Randers: Gæt og vind en TRAX shirt (20-02-2001)
Velkommen til ugens Trax koncert i Randers (19-02-2001)
Hvad er Demodysten? (12-02-2001)