Demodysten Artikler:     Forsiden      Liste      Seneste

Demodyst-finalister klar

26-04-2001 

TRAX-juryen har udvalgt tre orkestre til finalen i forårets Demodyst. Vinderbandet kåres på Lille Vega i København sent i aften. Læs om orkestrene og tag et lyt.


TRAX’ dommerpanel har nu valgt tre finalist-orkestre ud af de 11, som deltog i de indledende runder af forårets Demodyst 2001:

Orange (Elværket, Holbæk 1/2)
Medlemmerne fra Orange har spredt sig ud over Holbæk og omegn, men er stadig et af byens mest elskede bands. Sangen We'll be like this er en af deres seneste kompositioner, og tegner et godt billede af hvad Orange er for en størrelse. Melodiøs rockmusik!

Sarcasm (PANIC, Haderslev 19/4)
Fire unge og energiske støjrock-knøse med en gennemsnitsalder på kun 22 år. Alligevel er Sarcasm et af Haderslevs længstlevende rockorkestre, der mener, at de kan udfylde det hul, som Psyched Up Janis har efterladt i den danske rockverden. Du har gennem flere uger kunnet følge bandet på Dr.Demo's Top 5. Nummeret er Just Like You.Carpark North (Underværket, Randers 22/2)
Elektronisk rock af ganske professionel skuffe. Storladen og dog skrøbelig. Gruppe er på den rigtige vej og har først og fremmest fået sig et publikum i Randers og omegn. Tag med på en velproduceret og lyttevenlig høretur rundt i Nordens Bilpark … med Transparent & Glasslike.

Lyt med på P3 mellem 21.03 og 24.00 i aften, når de glade vindere af Demodysten 2001 kåres på Lille Vega i København.

I mellemtiden kan du tage et lyt til de tre finalebands ved at bruge links til højre. OBS Hvis du ikke kan høre noget, så download RealPlayer programmet.

Præmien
De heldige vindere af Demodysten får tre dages studietid i Danmarks Radios Studie 4 (det bedste!) i Radiohuset i København i maj. Resultatet af anstrengelserne dér vil blive hørbart for P3's lyttere. Nummer to og tre må nøjes med æren og lidt ekstra at prale med i PR-materialet.

Sidste års vinder af Demo-dysten var Aalborg-rapperen Jonny Hefty.

Dommerpanelet

Jacob Brixvold leder af spillestedet STARS i Vordingborg og formand for spillesteder.dk
Gunnar Madsen (foto) leder af ROSA – Dansk Rock Samråd.
Eik Frederiksen musikredaktør DR-P3
Michael Boier A&R-mand fra MNW - Music Network


Links:
Carpark North web
Orange web
Lyt Orange
Lyt Sarcasm
Lyt Carpark North
Jonny Hefty
Dr. Demo Top 5
Download RealPlayer 8

Læs også:
Sarcasm sejrer (20-04-2001)
Demodyst-dommerne klar (09-04-2001)
Carpark North vinder slaget (22-02-2001)
De deltog i Demodysten (12-02-2001)
Hvad er Demodysten? (12-02-2001)
Orange: vinder i Holbæk (12-02-2001)