Nykøbing F. Artikler:     Forsiden      Liste      Seneste

Jeres Galaktiske Naboer øver stadig, men ...

01-03-2001 

Bandet som tog andenpladsen i TRAX Demodyst sidste år mødes stadig for at spille i øvelokalet på Kulturfabrikken i Nykøbing F. Men vi skal nok ikke regne med at høre så meget mere til bandet.


- Vi spiller egentlig slet ikke så meget mere. Og da slet ikke live... Men når lysten kommer over os, tager vi herned i øveren og spiller, lyder det fra Kenneth Toldam.

Den 24-årige keyboardspiller/programmør er et af de fem medlemmer i Jeres Galaktiske Naboer, som vandt en samlet andenplads i TRAX' Demodysten 2000. Deres blanding af jungle, jazz og trip hop - Trip Jazz - vakte begejstring både hos dommerne og P3's producere/lyttere sidste år.

- Det var sjovt at nå så langt, og det var en stor ting at komme ud fra øvelokalet og spille for så mange mennesker, husker Kenneth om andenpladsen. Det var i øvrigt rapperen Jonny Hefty, som løb med sejren i Demodysten.

Desværre skal man nok ikke regne med at høre Jeres Galaktiske Naboer ude på spillestederne.

- Vi stopper nok snart, for et af vores vigtigste medlemmer, trompetisten, tager snart til Grækenland for at spille, siger Kenneth Toldam.

I mellemtiden laver han elektronisk musik derhjemme og arbejder på at blive bedre på sit hovedinstrument: trommerne. Og så har han lige spillet "noget fri jazz" til Master Fatmans pladereception sammen med nogle af drengene fra Jeres Galaktiske Naboer.

- Du kan bare kalde os "Russian All Stars", griner Kenneth.


Links:
Kulturfabrikken
Jonny Hefty

Læs også:
Hvad er Demodysten? (12-02-2001)