Holbæk Artikler:     Forsiden      Liste      Seneste

Ugens Trax koncert - Holbæk

30-01-2001 

TRAX ruller igen over det ganske land som en satsning på aktuel dansk rock, pop, techno og electronica. En satsning over for et levende publikum på spillestederne og hjemme foran radio og net.Forårets første koncert med Camille Jones, Moonjam og tre


To professionelle bands står på scenen hver torsdag - og tre demo-bands kommer forbi for at præsentere deres bedste materiale. Årets første Trax-koncert foregår torsdag d. 1. februar på Elværket i Holbæk. Dørene åbnes kl.20.00 og entréen er 50 kr. Du kan høre Moonjam og Camille Jones.

Desuden kigger tre lokale demo-bands forbi for at konkurrere om publikums gunst i Demodysten:
Orange - Du Hund - Well/Traveller

Elværket - Gasværksvej 9 - 4300 Holbæk - Info: 59430997
Koncerten er arrangeret af Musikklubben Elværket

Hvis du ikke er i nærheden af Holbæk, kan du tune ind på P3 og lytte til Trax live fra kl. 21.03 til kl. 24.00. Du kan naturligvis også lytte til Trax på Nettet.

Musikklubben Elværket
Medvirkede også på Trax sidste år - og gjorde det så godt, at spillestedet blev valgt som "Årets Trax arrangør 2000".

Musikklubben Elværket modtog blandt andet prisen, fordi der er: styr på teknikken, gode faciliteter, god catering og effektiv PR. Endelig er det et rart sted at være ...

Og det til trods for, at Musikklubben Elværket er en af landets ganske få koncertarrangører, som udelukkende består af frivillig arbejdskraft.

Der er 13 i bestyrelsen og ca. 70 "jobbere" tilknyttet som hjælpere ved arrangementer.
Musikklubben Elværket fik i 2000 tilskud fra såvel Statens Musikråd, Vestsjællands Amt, Holbæk kommune og lokale sponsorer.
Musikklubben Elværket var også med på Roskilde Festival 2000 med suppe- og sandwichboden ´The Wonderful Soupstone´.Links:
Elværket
Lyt til Trax i P3
Camille Jones
Moonjam

Læs også:
Camille kan lide klubberne (30-01-2001)
Demodysten i Holbæk (30-01-2001)