Quiz Artikler:     Forsiden      Liste      Seneste

Vind singler med hippierne

13-03-2001 

I ugens quiz kan du vinde singler med Natural Born Hippies, som snart udgiver deres næste album. De er i øvrigt lige vendt hjem fra Tyskland, hvor de indspillede et TV-reklamespot for et stort tysk firma.


Før, under og efter TRAX kan du hygge dig med en quiz. Svar på et enkelt spørgsmål om et af torsdagens bands i Holstebro, Natural Born Hippies, og vind singlen: ”Best looking Guy In Town”. Og måske vanker der også bonuspræmier fra quiz-redaktøren … Quiz her

NB
Quizzerne kører til og med søndag d. 18/3-2001. Du kan kun vinde én cd . Vinderne får tilsendt præmierne direkte.

Aktuelt
Ifølge forsanger Dan Hougesen spilder Randers-bandet ikke tiden:

* Bandets kommende album ”I don’t Care” er i trykken og udsendes formentlig sidst i marts af Iceberg Records.

* Natural Born Hippies er netop vendt hjem fra Tyskland, hvor de har filmet deres første TV-reklamespot. Det er giganten Siemens, der bruger bandet til at reklamere for superhurtig Internetadgang! I spottet ser man drengene i et indspilningsstudie og umiddelbart tror man, at de er samlet dér. Men … det viser sig, at de i virkeligheden står fire forskellige steder i verden. Via computerskærme og hurtig Internetadgang kan de dog indspille sammen alligevel ... Det hele foregår til tonerne af nummeret ”Only believe in Love”.

* NBH har leveret en del sange til tyske og italienske film. Lige nu forhandles der om sange til en amerikansk film.

* TRAX-koncerten i Holstebro er ikke led i en turné, men Hippierne tager sandsynligvis på landevejen igen senere i år. Følg med på deres hjemmeside.

* Medlemmerne er: Dan Hougesen/vokal, Tom Lindby/trommer, Sune Thorbjørnsen/guitar og Bo Christensen/bas.Links:
Natural Born Hippies
Fanklub

Læs også:
Velkommen til Ugens TRAX koncert i Holstebro (12-03-2001)