Om TRAX Artikler:     Forsiden      Liste      Seneste

Holdet bag

06-02-2001 

Her kan du bl.a. møde de hårdtarbejdende radioværter, der fører dig sikkert gennem hver TRAX aften i foråret 2001.
For at kunne lave Trax, kræver det uvurderlig arbejdskraft fra mange hænder. Trax bliver til i samarbejde mellem P3 og ROSA, Dansk Rock Samråd. Desuden deltager musikmagasinet Gaffa som samarbejdspartner. Vi er alle glade for at kunne præsentere dig for Trax.

Fra d. 1. februar vrimler spillestederne med mennesker, der får aftenens fest op at stå: Alle de frivillige fra spillestederne, producere, teknikere, programværter, webfolk og musikere vil i løbet af dagen ligeledes forberede sig til det store brag.

Værten i radio-udsendelsen er Peter Palshøj.

En yngre, nygift og frisk fyr, der startede sin læretid som medarbejder på P3-programmerne Strax, Hovedkvarteret og Børneradio. Siden kom han til skærmen, hvor han har været 50% af værtsskabet i ”Børne 1’eren” på DR-TV. I 2001 er han tilbage på radiobølgen, hvor han primært vil være vært på Trax og derudover lave Popshop.

Konferencier er Carsten Holm. Han har levet hele sit radioliv med programmer som Heavyland, Maskinen og P3 Live, hvor han har været vært i 3 år. Derudover fungerede han som konferencier på Traxturen 1999-2000. Nu skal han igen stå på scenerne rundt om i landet på denne nye Trax-tur...!


Trax-reporter Lena Vind Andersen rapporterede fra G-Kampen på gymnasier og fra Trax spillesteder. Hun er morgenvært på Universitetsradioen i Kbh.), snart Bachelor i litteraturvidenskab/antropologi, delvist uddannet som fotograf i London, fotoredaktør på magasinet ”Jordens folk” og rejsende i Europa, Indien og Mellemøsten. Hun er til Tom Waits og Beck.


Programmets producer er Peter Engel
Han har længe været Børneradio-medarbejder og er manden bag ”Lusk”.


Musikken du hører i udsendelserne produceres af P3 Live.

Indholdet på www.trax2001.dk produceres af medarbejdere fra ROSA - Dansk Rock Samråd:

Michael Callesen (callesen@rosa.org)
René Wiborg (rene@rosa.org)