Haderslev Artikler:     Forsiden      Liste      Seneste

Eksamenssnyd med Shaggy

19-04-2001 

Ugens G-Kamp på Haderslev Katedralskole bød på en fordansket Shaggy sang udført så godt , at 3. Mus. bestod Katapult opgaven. Senere var der gedeskægs-sang og Haderslev-quiz med Olesen-Olesen.


TRAX var i eftermiddags på besøg hos 3. Mus på Haderslev Katedralskole. Deres første opgave var at fordanske Shaggy´s hit: "It wasn´t me" og i sangen benægte den fiktive eksamenssnyd, som deres lærer beskyldte dem for.

Og selv om der kun er kort tid til, at eleverne for alvor skal forsvare retten til at bære studenterhuen, havde de alligevel overskud til at løse opgaven til Katapult værternes fornøjelse og nåde.

En skægget kosmonaut
Dagens gymnasieklasse fremfører i aften en anden sang direkte i P3 fra PANIC i Haderslev. Et nummer, hvor ordene Ødipuskompleks, Gedeskæg og Kosmonaut indgår.


Endelig får eleverne brødrene Peter H. og Henrik Olesen-Olesen i studiet i quiz-stolen, hvor de skal besvare spørgsmålene i en lokal Haderslev Quiz.Når TRAX og G-Kampen slutter næste torsdag vil det vise sig, om 3. Mus og to lærere fra Haderslev Katedralskole skal (gratis!) på Midtfyns Festival.

Klik på fotos for at se større udgaver


Links:
Haderslev Katedralskole
Katapult
Midtfyns Festival

Læs også:
Næste TRAX-stop: Haderslev (09-04-2001)