Quiz Artikler:     Forsiden      Liste      Seneste

Vind cd´er med Kongehuset

27-02-2001 

Svar på et enkelt spørgsmål om et af aftenens TRAX-navne i Nykøbing Falster, Kongehuset, og vind cd´en, som er nomineret til en Danish Music Award 2001 (Årets Danske Rapudgivelse).

Før, under og efter TRAX kan du hygge dig med en quiz. Vind Kongehusets album "Godt Ord Igen" med hård og kontant rap, effektive produktioner og elegance i tekst, rim og levering. Du kan også vinde singlerne "Konga" og Disko Baby" (2x2).

I denne quiz skal du blot svare på et spørgsmål om et af medlemmerne i Kongehuset. Du kan finde hjælp ved at læse artikler og bruge links på TRAX 2001 sitet. Quiz herNB
Kongehuset-Quizzen kører til og med søndag d. 4/3-2001. Du kan kun vinde én cd . Vinderne får tilsendt præmierne direkte.

Aktuelt
* Århus-gruppen Kongehuset er i år nomineret til en "Danish Music Award" (tidl. Dansk Grammy) i kategorien Årets Danske Rapudgivelse. Spændingen udløses 3. marts.

* På Kongehusets website kan du remixe et af numrene fra "Godt Ord Igen"

* Kongehuset har fået nyt medlem siden "...Klarer Ærterne". KAW er dog ikke helt ny i Kongehuset-sammenhæng. Siden 1994 har han optrådt med gruppen til koncerter og bidrog med gyldne linier på klassikerne "Sex&90" og "Kongen af Kvarteret" fra Kongehusets første album "...Klarer Ærterne". KAW bidrager med sit elegante flow og enorme energi til at udvide Kongehusets rapmæssige spændvidde.


Links:
Kongehuset
Danish Music Award

Læs også:
Velkommen til Ugens TRAX koncert i Nykøbing Falster (26-02-2001)