Nykøbing F. Artikler:     Forsiden      Liste      Seneste

De sang Eminem a la BaSix tilsat jakke-scratch

01-03-2001 

G-Kampen var i eftermiddags på Nykøbing Katedralskole. 3.G Høj Mus klassen spillede et Eminem-hit - og bestod Katapult opgaven "fordi I har en Kølig Kaj i klassen". Og lad os så "få fråderen på"

Dagens Katapult opgave til 3. G Høj Mus på Nykøbing Katedralskole lød: "Spil Eminem nummeret "Slim Shady" i en BaSix udgave (de pæne acappella-drenge fra Melodi Grand Prix). Nummeret skal tilsættes hjemmelavet scratch ..."

Og det gik faktisk strålende. Rasmus rappede ovenpå lydene fra klassekammeraterne. Der var både kor, scratch på syntetisk jakke/taske og plekter på plastik-kapsel.

Ifølge Katapult-værterne på P3 bestod klassen opgaven, "fordi I har en Kølig Kaj i klassen". Men forude venter flere prøvelser

En sang med Støddæmper, Balstyrisk og Blomsterknop
Dagens gymnasieklasse består af fem piger og fem drenge - én til hver ... og du kan høre meget mere til klassen i aftenens TRAX fra Kulturfabrikken i Nykøbing F. på P3 mellem 21.03 og 24. Her fremfører de deres anden sang med stikordene Støddæmper, Balstyrisk og Blomsterknop!


Eleverne får også nogle af aftenens hovednavne - Ghettosvend fra Kongehuset og Jonny Hefty - i quiz-stolen, hvor de skal besvare spørgsmålene i en lokal Nykøbing F. Quiz med fem spørgsmål.

Og så har TRAX-redaktionen søreme endelig lært en en ny vending: I Nykøbing F. har man "fråderen på", når man stopper sig uhæmmet med pølsebrød i kantinen på Katedralskolen. Tak !

Links:
Nykøbing Katedralskole
Katapult

Læs også:
Robbie Williams på mobilen (22-02-2001)
G-Kampen er ... (06-02-2001)